A New House Building Kft. fejlesztési projektje

New House Building Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: A New House Building Kft. fejlesztési projektje

Szerződött támogatás összege: 138 396 818 Ft

Támogatás mértéke: 70,00 %

Támogatás forrásalapja: ERFA

Projekt tartalmának bemutatása:

A New House Building Kft. dinamikusan fejlődő építőipari cég, mely 2013 februárjában alakult, előtte Betéti társaságként végezte tevékenységeit. Munkatársaink évtizedes szakipari tapasztalata biztosítja a stabilitást, folyamatosságot és megbízhatóságot. Az elmúlt években végzett munkánkkal elismerést érdemeltünk ki megrendelőink körében. Alvállalkozóink jól szervezett, magas szakmai színvonalat képviselnek. Társaságunk rendelkezik mindazon személyi és tárgyi feltételekkel, amelyek a vállalt munkák elvégzéséhez, a bizalom, az elismerés elnyeréséhez szükségesek, igyekszünk teljes mértékben megfelelni a megrendelői igényeknek, szigorúan ügyelve a minőségre. Cégünk tevékenységi köre a családi házak, társasházak építésétől a komplex felújítások-átépítések, műtermi helyszínek, díszletek kivitelezésén át az építészeti munkálatok minden válfajára kiterjed.

A projekt keretében 4 nagy tevékenységi területet érintettünk, melyek az alábbiak:

1. Eszköz beszerzés

2. Épület építés – 298,7 m2

3. Alapinfrastruktúra építése

4. Napelemes rendszer telepítése

A fenti területek mindegyik a felhívásnak megfelelő tevékenység és a megvalósítási időszak alatt maradéktalanul megvalósult az 5537 Zsadány, Kölcsey utca 12. szám alatti telephelyen.

A projekt keretében egy teljesen új telephely jött létre, ennek okán a legnagyobb horderejű tevékenység természetesen az építési tevékenység volt, beleértve magát a csarnoképület kivitelezését, valamint az alapinfrastrukturális beruházásokat (kerítés építése, betonút, szennyvíztisztító, 3 fázis elektromos áram bekötés)

A vállalkozás folyamatosan növekszik, ennek okán a meglévő gépekkel már nem tudtuk folyamatosan biztosítani azt, hogy egyszerre akár 6-8 munkaterületen is megfelelő tempóban folyjon a munka. Az előbbiek miatt szükségessé vált új munkagépek beszerzése is. A napelemes telepítés az új telephely fűtését és teljes elektromos energia ellátását hivatott biztosítani.

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04643

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2023.10.25.