Hogyan dolgozunk?

Így dolgozunk mi

Cégünk szinte kizárólag ajánlásból dolgozik. Jelen honlapunk elkészítésének a célja, hogy leendő megrendelőink már előzetesen is megismerhessenek bennünket, és többet megtudhassanak cégünkről, munkáinkról és referenciáinkról.

Amikor új ügyfeleink megkeresnek bennünket, akkor általában még csak egy ötletük van a lakás felújításával, átalakításával kapcsolatban vagy éppen álmaik háza lebeg a szemük elött. Ritkább eset, hogy tényleges tervekkel vagy tervrajzokkal keresnek fel bennünket. Valószínűleg azért is van ez így, mert mi pont abban vagyunk nagyon jók, hogy egy-egy ötletet az ügyféllel közösen végig gondoljunk, megismerve az ügyfél igényeit és lehetőségeit, hozzáadva évtizedes tapasztalatunkat. Ennek a közös tervezésnek az eredménye, hogy megépíthető, kivitelezhető projektek jönnek létre. A mi segítségünkkel tudjuk ezeket az elsődleges terveket valóságokká alakítani. Rengeteg kisebb-nagyobb projektben vettünk már részt az elmúlt 15 évben, így szinte már minden igényre van kreatív megoldásunk. Gyakorlatias ötletekkel segítünk ügyfeleinknek a ház kialakítása során.

Nálunk szó szerint egy kézben van minden!


Cégünk az egyszerűség híve, szeretjük, hogy ha gördülékenyen mennek a dolgok, ezért Ügyfeleink az egész kivitelezés folyamán ugyanazzal a kapcsolat tartóval egyeztetnek az első kapcsolatfelvételtől, szerződéskötésen át, a munka átadásáig és akár azt követően is. Hiszünk benne, hogy így lehet csak biztosítani a megfelelő kommunikációt és így lehet leginkább elkerülni a félreértéseket. Ez a fajta kétszereplős egyeztetés nem csak célszerű, de nagyon kényelmes ügyfeleinknek is. Munkatársunk végig segédkezze az egész kivitelezést, melynek keretében nem csak az éppen időszerű állapotokról tájékoztatja ügyfeleinket, hanem a megfelelő burkoló és egyéb anyagok kiválasztásában vagy akár ezek beszerzésével kapcsolatos teendőiben is számíthatnak rá.

Nagy létszámú, jól képzett és tapasztalt szakemberekkel (összeszokott, csapat, szakember, nagy tapasztalatú) rajtuk kívül természetesen több alvállalkozót is be tudunk vonni az összetett kivitelezés érdekében, akikért természetesen mi vállaljuk a garanciát. Ez a nagy létszámú szakember gárda segít prémium minőségű kivitelezésekben, határidőre történő prémium kivitelezésekben.

Visszahívjuk önt, bármilyen kérdéssel fordul hozzánk!

Szeretné megismerni, milyen módszerekkel dolgozunk? Szeretne tájékoztatást kapni egy építkezés/felújítás menetéről? Mi segítünk! Írjon kollégáinknak, akik igyekeznek a lehető legrövidebb idő alatt válaszolni kérdéseire. Ha azonnali választ szeretne kérjük hívjon minket az alábbi telefonszámon: +36 70 381 74 94 amit hétfőtől-péntekig 08:00-16:00-ig hívhat kérdéseivel.