Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink több területet is lefednek.

A következőkben tudunk segíteni:

 • Gépi földmunka a következő gépeken.Tekintse meg gépeinket.
 • Pincetömbök kiemelése.
  Földmunkák során a pincetömb kiemelés egyértelműen abba a kategóriába tartozik, amelyet csak géppel érdemes megvalósítani.
  Itt nemcsak a kitermelt föld elhelyezéséről gondoskodunk, hanem annak elszállításáról is, amennyiben arra később nem lesz szükség, a tereprendezés folyamatához.
  Pincetömb kiemelés során körültekintően járunk el a pontos tervezett méretek (szélesség-hosszúság, mélység) tekintetében.
  A pincetömb kiemelése általában nagyobb szélességben történik, hogy a pincefal építés során a külső vízszigetelő (általában bitumen lemez) réteget fel tudjuk hordani a pince falazat külső oldalára.
 • Épületalapok készítése.
  A géppel történő sávalap ásás során nagyon fontos a pontosság betartása, a megfelelő kanál használata és a kitűzött mélység egyenletes megtartása.
  Egy házalap, épületalap elkészítése során a pontos, egyenes szakaszok elkészítése nagy odafigyelést igényel a gépkezelőtől.
  A Prémiumkivitelező gépkezelői sok éves tapasztalatukkal kiemelkedő minőségi munkát végeznek a legnagyobb gondossággal.
  Épületalap gépi ásásánál olyan gépkanalat és kisebb gépeket alkalmazunk, amelyek nem szakítják szélesebbre a kiásandó alapot, igy csakis a megtervezett mennyiségű betonra lesz szüksége a kiöntéskor.
 • Kisebb épületek bontása.
  A gépi épületbontás kimondottan alkalmas arra, hogy a bontott anyagot kímélően távolítsuk el, gyorsan és a lehető legkisebb port és zajt okozva.
  Természetesen Ön dönti el, hogy a gépi épületbontás során melyik anyagot, építőelemeket bontsuk ki épségben, további felhasználás céljából.
  A téglák, tetőfedő elemek, nyílászárók teljesen kímélően kiemelhetőek, de az épületbontás során keletkező törmelékanyag is felhasználható, például ágyazati anyag készítésére.
 • Építőipari generál kivitelezés saját kollégákkal, saját eszközökkel.
  Pontos, magas minőségű, megbízható kivitelezést vállalunk családi házak építésére az Ön igénye szerint szerkezetkész, vagy akár kulcsrakész állapotig.
  A kivitelezés során kiemeleten fontos szempont számunkra a határidők betartása és a folyamatos kapcsolattartás is.
  Jól képzett szakembereink és széleskörűen rendelkezésre álló eszközeink segítségével biztosítani tudjuk a legkülönbözőbb igények kielégítését is.
 • Teljes körű építőipari karbantartás, állagmegóvás.
  Teljes gépészeti karbantartás, légkezelők, elektromos motorok, ventillátorok, klímák, szivattyúk, átemelők, vízlágyítók, vízkezelők telepítése, illetve tervszerű és eseti karbantartása.
 • Közműárkok kiemelése.
  Az árokásást többféle kanálmérettel végezzük pontosan és precízen. Munkagépeink alkalmasak építkezés utáni közműárok kiásására is.
 • Útalapok bontása.
  Megrogyott járda, sérült kocsibejáró, kerttervezés esetén feltörjük a feleslegessé vált betont.
  Ha árkot kell ásni, de útban van a járda - gépeink segítségével mindent megoldunk, felbontjuk a betont, majd kiássuk az árkot a kívánt hosszúságban a kábelek, vagy vízvezeték számára. Útlapok bontása esetén az első részfeladat a betontörést, amellyel mozgathatóvá tesszük a súlyos elemeket, majd a homlokrakodó kanállal elpakoljuk őket az útból.

Mi segítünk!

Írjon kollégáinknak, akik igyekeznek a lehető legrövidebb idő alatt válaszolni kérdéseire. Ha azonnali választ szeretne kérjük hívjon minket az alábbi telefonszámon: +36 70 381 74 94 amit hétfőtől-péntekig 08:00-16:00-ig hívhat kérdéseivel.